HENRIK VOLF

Alt Det Der Tåler Dagens Lys - Musik & fortællinger 2023/24
Henrik Volf - Musik & Fortællinger 2024
Henrik Volf er sit eget brand
Henrik Volf er en markant figur inden for dansk musik og kultur. Ingen, der nogensinde har stået ved scenekanten foran en konstellation med Henrik Volf i spidsen, er i tvivl om dette.
Han bliver ofte spurgt, om han har sin guitar med sig, når han bevæger sig rundt. Det har han i 2024 og han har netop valgt at parre musikken med kunsten.
Det nye koncept er en fantastisk mulighed for at komme helt tæt på Henrik Volf, da han vil dele sin rejse med sit publikum gennem solo musik, kunst og fortælling. En enestående chance for at møde kunstneren selv, lytte og se ham præsentere sine malerier, købe en bog med en personlig hilsen og nyde, når han fortæller live fra scenen - selvfølgelig krydret med sange musiknumre fra sit enorme bagkatalog.


Alt Det Der Tåler Dagens Lys

Showet som fortsætter ind i 2024, tager udgangspunkt i Alt Det Der Tåler Dagens Lys”, som er titlen på Henrik Volfs anmelderroste selvbiografi, der udkom i november 2022, godt krydret med en ubetinget kærlighed til livet, anekdoter og musik fra det både det Volfske, og andres katalog, gennem de sidste sidste 35 år.
En fandenivolFsk, selvironisk og musikalsk rejse omkring storhedsvanvid og om at turde. Turde at fortælle historien.
- Det en fortælling om et liv. Og jeg har lyst til at fortælle min. Med musik, mine egne ord, og fortællinger, fortæller musikeren, der nu også kan kalde sig forfatter.
Bogen ”Alt Det Der Tåler Dagens Lys” skildrer en evig kamp om at erobre verden, uanset prisen, med de talenter og dæmoner, man nu er skabt med. Volf manøvrerede i en verden, hvor han i mange år gik på line imellem at blive en af Danmarks bedste brydere, samtidig med at musikken trak i en helt anden retning.
En sand historie, om at gøre sig umage, og om at øve sig i at blive et godt menneske. Selvom temperamentet ind i mellem spænder ben.
Efter koncerten vil der være mulighed for at købe et signeret eksemplar af selvbiografien.


Blander toner og farver med forretning
Henrik Volf er en selvstændig mand med en kreativ hjerne, der ofte har forvandlet sine passioner til forretninger. Senest har hans evner til at blande farver, som uddannelsen til farvehandler lærte ham, kastet ham ud i helt nye eventyr. Siden 2019 har flere kultursteder rundt om i landet åbnet op for maleriudstillinger, hvor gæster fra nær og fjern er kommet til og flere er listet derfra med et værk med Henrik Volf signatur.
Det, der startede for mange år siden med en simpel D-akkord, har i den grad båret frugt. I 2022 udgav Henrik Volf sin anmelderroste selvbiografi, "Alt Det, Der Tåler Dagens Lys".
Her fortæller han med egne ord historien om den evige kamp for at erobre verden og om de talenter og dæmoner, der har formet ham som menneske.
Der er ingen tvivl om, at den imponerende portefølje af talent inden for musik, litteratur og kunst efterlader et varigt indtryk i dansk kultur.

Henrik Volf er et menneske - en ægte kunstner, der formår at berøre sjæle og skabe forbindelse til sit publikum.
Så kom se, lyt og mærk …facebook1     instagram     twitter
Copyright © 2024 - Henrik Volf